Over ons en hoe werkt het!

Welkom bij Veronique Catering!

Veronique catering is een onderdeel van Veronique kookt. Wij hebben gemerkt dat onze maaltijden ook gebruikt worden om met meerdere mensen tegelijk te eten. Ook krijgen wij geregeld de vraag of onze gerechten “los” besteld kunnen worden.

Om aan deze vraag te voldoen hebben wij nu een zelf-catering concept ontwikkeld.

Bij ons stelt u uw menu of buffet geheel naar eigen wens samen. En vult dit eventueel aan met uw eigen gerechten, hapjes of andere delicatessen. Vervolgens maakt u zelf het menu/buffet naar eigen inzicht af.

Onze producten worden in koelboxen aangeleverd en kunnen hier dik 24 uur* in staan. Opwarmen kan in een magnetron* of chafing dish*.

Ons assortiment is continue in ontwikkeling, zodat u een zo compleet mogelijk buffet/menu met weinig moeite kunt opdienen en presenteren met u eigen twist.

Wij leveren al vanaf € 75.-

Controleer via uw postcode of u in ons leveringsgebied zit.

Wij leveren zowel aan particulieren als aan bedrijven.

 

*24 uur = afhankelijk van de omgevingstemperatuur

* magnetron en chafing dish zij bij ons te huur

Ons Assortiment

Heerlijke traditionele vleesgerechten. Compleet gemaakt met verse groente en saus naar keuze. Wij selecteren onze ingrediënten nauwkeurig met oog voor smaak en kwaliteit.

Breed assortiment aan vissoorten. Vers bereid in eigen keuken. U kiest de groenten en salade. Heerlijk, kwalitatief en kant en klaar thuisbezorgd.

Blijf als eerste op de hoogte!

Volg ons op Facebook voor de laatste nieuwtjes!

We gebruiken cookies om inhoud te personaliseren, om functies voor sociale media aan te bieden en om ons verkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners op het gebied van sociale media, reclame en analyse. Meer bekijken
Accepteren
Afwijzen